Zsani és Edu esküvője...

Ritkán fotózom esküvőt. Elég válogatós vagyok, és nem minden ember inspirál. Számomra a fotózás egy örömteli, szórakoztató időtöltés, egy kissé túlzásba vitt hobbi, de a szépség függésem egyik levezetése.
 Az esküvő téma favágás fotós szempontból. Nagyon sok kép készítése, minden pillanatban ott lenni a megfelelő pillanatban, majd a napokon, éjszakákon átívelő munka hegyek, hogy minden kép kiadható minőségű, és különleges lehessen.
 Szóval nem vagyok egy esküvői fotós, de így, Zsani és Edu kedves, és szép emberek, akik inspirálóan hatnak rám, és igent mondtam a felkérésükre, főleg, hogy konkrétan engem szerettek volna, ami nyilván hízelgő.
 Ugyanakkor annak ellenére, hogy nem szoktam esküvőket vállalni, néha jó kipróbálni magam egy-egy olyan fotós témában, amiben nincs rendszeres aktivitásom.
 Szerintem már fotóztam vagy 10 esküvőn, szóval nem ez volt az első, de minden alkalommal azok a képek sikerültek a legjobban, amikor volt módunk bejárni a környéket, és előre kitalálni, hogy milyen képekkel készülünk.
 Most is így volt ez, és már előre tudtuk, hogy milyen eszközökkel, és milyen kiegészítőkkel készüljünk.
 A házaspár nagyon lelkes, odaadó és áldozatkész volt annak ellenére, hogy a násznép valahol roppantul sürgette a visszatérésüket, és hiányolták őket.
 Élveztem a fotózást. Egy esküvői fotózás habját, a kréméjét kaptam. Nem kellett minden családtaggal, egész este fotózni, csak a kreatív részt kérték, ami maga az öröm egy ilyen eseményen a fotós szemszögéből.
 Élveztem, és ez annak is betudható, hogy nem fotózok unalomig esküvőket. Valószínű az esküvői fotósok annyira beleunnak az ismétlődő, hasonló eseményekbe, hogy azért nem lelkesek, és a képeken ez meg is látszik. Tisztelet persze a kivételnek, mert ismerek talán 1 vagy 2 olyan fotóst, aki meg tudott maradni kicsit művésznek és alkotónak az iparos munka mellett.
 A házaspár tehát élményt adott nekem ezzel a fotózással. Nagyon jól éreztem magam, és szerintem elég érdekes képeket sikerült a kapkodás ellenére összehozni.
 Köszönöm nekik, és köszönöm azoknak, akik ajánlottak. Jó volt.


Nincsenek megjegyzések: