Herceg Esterhazy Antal és Svetlana esküvője...

Már évek óta ápolunk közeli, és lassan barátinak mondható viszonyt Esterhazy Antallal és párjával, Svetalánval.
 Üzleti kapcsolatnak indult, de olyan sugárzó, kedves emberek, olyan eleganciát és természetességet sugároznak, ami lenyűgözött bennünket, és valamiért ők is megkedveltek minket.
 Gyakran járunk Fertődön náluk mikuláskor, amikor a herceg úr a Mikulás, vagy nyáron a hangversenyek idején, és akkor, amikor abban az irányban vagyunk, nyári programok vagy más események kapcsán.
 Az ékszereken kívül amiket nekik készítettünk, vagy javítottunk, restauráltunk, volt már fotózásom a kertjükben, filmeztünk és fotóztunk a kastélyban, készítettünk róluk is jó pár képet, segítettünk történelmi jelentőségű kiadványokban vagy hagyatékokkal kapcsolatosan fotóban is, ékszerben is.
 Legnagyobb büszkeségem, hogy az évszázados festmények közt az én fotóm is ott lóg róluk a szalon falán 2m-es méretben, vászonra nyomva.
 Nagyon megtisztelő volt az is, hogy most, hogy összeházasodtak, részesei lehettünk az eseménynek, azok közt a maroknyi barát és családtag közt, akikkel megosztották ezt a bensőséges eseményt.
 Örömmel fotóztam végig az esküvőjüket kéretlenül is. Büszke vagyok, hogy egy kicsit benne lehet a kezünk nyoma a hazai történelemben, és a képeim talán megmaradnak majd az utókornak is.
 A kastély eszményi helyszínt biztosított. A frissen felújított termek, tükrök, ornamentikák, nemesi, barokk, gazdag, részletgazdag, izgalmas finomságok egy fotós szemnek igazi csemege. Háttérnek is csodás, de önmagában is szuper.
 Nem akarom a sok fotóval elontani a világhálót, így csak pár személyes vonatkozású képet, szép részletet osztok meg.

Nincsenek megjegyzések: