Balett Project, 01...

Nagy fába vágtuk a fejszénket. Minden eddiginél nagyobb energia, anyagi befektetéssel, és áldozattal járó feladatba kezdtünk.
Ez a kép az első teszt fotók egyike Évivel és Gerivel.

Már társalgunk a Szegedi Kortárs Balettel pár éve arról, hogy közösen készítünk egy produkciót, aminek most elérkezettnek látszik az ideje.

A Splendor - Ékszer keretei közt olyan ékszereket alkotunk, melyeket a balett mozdulatok inspirálnak, s a balett társulat olyan koreográfiát épít, melyet a mi ékszereink inspirálnak. Így tehát egymásra épített, közös produkció várható. 
Az esemény sztorija egyébként a gyémánt születése, melyet a négy őselem formál. Így tűz, víz, levegő és föld hangulatban, illetve ötödik elemként a gyémánt témájában készülnek az ékszerek, a tánc, és harmadikként egy fotó anyag melyet én vagyok hivatott összeállítani.
Nagy kihívás ez számomra, mert első kiállításom lesz, melyet rövid idő alatt kell létrehozzak, és nemzetközi színvonalúvá kell tegyek, lévén, hogy nemzetközi körútra indul a "csomag", és világszerte mutatkozunk be vele közösen.
A premier április 20-án lesz egy jótékonysági est keretei közt, mely után reményeink szerint a nagy közönségnek is be tudjuk mutatni alkotásainkat.

A következő napokban, hetekben igyekszem bemutatni a fotózás folyamatát. Kísérjétek figyelemmel, és kérdezzetek nyugodtan !

Nincsenek megjegyzések: