Egymás után két képem is a hét fotója lett...

A Modell Bázis nevű honlapon a híres Szipál Péter fotográfus nyilatkozott a fényképemről így:

"Hat mit is mondjak? Ez úgy tökéletes, ahogy van. Pont arról szol amihez készült, es tökéletes a harmónia!"

Az a helyzet, hogy ez a kép egy kísérletnek indult. Az ékszert összehozni a modellel. A két témakört szöges ellentétben kell világítani, de ebben a képben megtaláltam a közös nevezőt. A sok meló az volt, hogy összehozzam a mesterséges tükröződéseket, fényeket, íveket, stb. Napokat dolgoztam vele, de úgy tűnik nem maradt benne látványos hiba. Illetve én tudok egyről, de nem mondom el. Hihi...


A második képem valószínűleg Szipál Úr figyelmének esett áldozatul, mert az adott oldalon nem került a fotó a kiemelt képek közé. A kommentje alább olvasható:


Szipál Péter kommentje:

Hát most nem is egy kiemelt képet választottam, bocs. De ahogy nézegettem az összeset, ez az egy csak úgy nagyon kitűnt!

Nem azért mert egyszer-kétszer én is csináltam hasonlót, de a fehér-piros kombinációt mindig is szerettem. Pontosabban fekete-fehér-piros a kedvencem. Ez megint arról az egyszerű megoldás látványosságáról szól, amiről annyiszor beszélek. Nem szükséges a hajvarázs, a sminkfantázia és PS-grafika... Egy szép modell, egy piros ruha, ez szépen világítva viszi az egészet.

Gratulálok!!!!!


Köszönöm Péter, nekem és a kedvesemnek is nagyon jól esett az elismerés !

Nincsenek megjegyzések: