Kriszti, Dávid meglepetése...

Dáviddal egy zárt fotós klubban ismerkedtem meg. Nagyon normális srác, jók a fotói, és sokat beszélgetünk. Így esett szó először Krisztiről, mint a titkos felfedezettjéről, akit rövidesen fotózni fog.

Aztán mutatott képet, és már tudtam, hogy a tervezett közös fotózás Krisztivel kell, hogy kezdődjön.

Kriszti még tanuló, de jó adottságokkal rendelkező versenytáncos, így sejthető volt, hogy jó képek fognak készülni.

A fényképek tényleg jól sikerültek. Kriszti 17 éve ellenére ügyesen, fesztelenül mozgott, jó tekintete volt, nem volt nehéz vele szép képeket készíteni.


Dáviddal mindketten úgy éreztük, hogy meglepően sikeresek lehettük, és jó képeket készíthettünk, ami a mi jókedvünket, és a modellét is megalapozhatta.

Remélem fotózunk még, van pár jó ötletünk, amiket meg kellene valósítani.

Köszönöm Dávid a bizalmat, és örültem a közös fotózásnak. Köszönet Krisztinek is a kitartásért, és mert eljött ismeretlenül.





Kedvenc sminkesem babáját fotóztuk...

Még soha nem találkoztam olyan ügyes kismamával, aki pontosan tudta, hogy hogyan kell a képből kiugrania, vagy a képben elhelyezkednie, hogy a legelőnyösebb fotó készülhessen.

 
 Gabi fotózásokra is nagyon sok esetben sminkelt már, és én is így ismertem meg. Profi sminkes. Az év sminkese volt, és hasonló elismeréseket zsebelt már be. Én csak úgy jellemezném a munkáját, hogy előre fotosoppolja a képeket.

Gabi sajnos az utóbbi időben számomra nehezebben elérhető, de számára elindult az igazi élet, és nagyon megérdemelte. Sokat küzdőtt érte, és most minden pillanatát élvezi a gyermekáldásnak.

A Margit szigeten fotóztuk a babát, és nagyon rövid idő alatt lőttem rá párszáz képet !

 
A kemény fényeket sikerült fehér ruhákkal, pokrócokkal, és előre bekészített álló derítőlapokkal megszelidíteni.

Anna nagyon ügyes volt, vidáman, és készségesen fogadta a szokatlan helyzetet, a piros lufit, a sugárzó hőt melyeket a derítők fókusza jelentett. Nagyon ügyes volt. Próbáltam én is az lenni a szokatlan feladatkörben.


Anikóval fotózgattunk

Anikó visszatérő, kedves modellem. Ő is örömmel jön pár jó képért, én is szívesen fényképezem, mert sokféle beállítás jól áll neki. Sajnos nincs sok alkalom a közös munkára, de szerintem ismét sikerült jó képeket alkotnunk közösen.





Erika és Zoli élményébe kaptunk intim bepillantást...

Erika szuper kreatív, hihetetlen megjelenésű (és finom) cukrász süteményeket készít saját kedvtelésére, miközben csini, feszes csaj, mivel személyi edző. Zoli pedig magas, formás, igazi védelmező férj. Megtörtént velük a csoda, és lassan elkezdődik az igazi életük, amikor megszületik majd Dávid. Nagy megtiszteltetés volt, hogy engem kértek fel arra, hogy megörökítsem a gömbölyödés örömteli fázisát.