Orsim világbajnok lett Dubaiban, én meg első ízben próbálkoztam a filmezéssel...

2011 novemberben volt Dubaiban az a nemzetközi ékszerverseny, melyen Orsi elnyerte az abszolút első helyezést.

A képen látható fülbevalóval és medállal nyert, melyek 18k -os fehér aranyból készültek, akvamarinnal és apró briliáns csiszolású gyémántokkal voltak díszítve. Az inspiráció a víz volt, mely mind hazánkban, mind pedig az emirátusokban (sivatag) komoly érték. A természetesen folyó formákon a fény csak úgy csorog végig, nagyon különleges lett az ékszer.

Az ékszer további különlegessége, hogy nem csak a hagyományos módon akaszkodik a fülön fúrt lyukba, hanem a hallójáratba is belekapaszkodik a kis csápjaival, ezzel elosztva a jelentős tömeget, és kényelmessé téve a terjedelmes ékszert.

Ha érdekel további infó, akkor ITT találsz róla sok mindent !

Készítettem Bakó Peti barátommal együtt egy videót. Hasonlít a fotózáshoz az elv, de mégis új élmény. Minden esetre tény, hogy ebben van jövő, és ha kidobják piacra a III-as Canon 5d-t, akkor asszem többet fogok videózni.
Addig nézzétek meg mit alkottunk, és ha tetszik, írjatok rá, osszátok meg, mert ez sokat segít nekünk (és erre sajnos nagy szükség van a pillanatnyi helyzetben).

IDE kattintva megnézhetitek !

Orsimmal pár kép az utóbbi időből

Az emberben benne a görcs egy fotózás alkalmával, hogy minél szebb képek készüljenek a vissza nem térő alkalom kapcsán, és elégedett legyen mindenki a végeredménnyel, aki részt vesz a munkában. Ha az embernek beépített modellje van, aki mindenhova vele tart, akkor nem csak a lehetőség van meg a legszebb helyeken, vagy fényekben fotózni, de nincs meg a bizonyítási görcs sem, és nyugodtan tudunk olyant fényképezni, amihez valóban kedvünk támad. Orsimmal esetenként el tudunk szakadni, hogy kattogtassunk. Ha nem is gyakran, és nem is kidolgozott koncepció mentén, de mégis van mód fotózgatni.
Ezek tehát az utóbbi pár hónap jobban sikerült képeiből azok, amikre volt időm kidolgozni.